Mediació reparadora a Sant Boi

Programa d'Acció de Mesura Alternativa Educativa a la Sanció Administrativa.

Aquest dvd té la voluntat de ser “una Eina i un Recurs per a la Convivència” . Ha vist la llum gràcies a la generositat d’un grup de nois i noies que van voler que la seva experiència fos útil a la resta de companys/es i ciutadans/es.
La mediació reparadora a Sant Boi de Llobregat té la singularitat de ser un Programa d’Acció Mesura Alternativa Educativa a la Sanció Administrativa (MAESA), amb la missió de treballar per la conciliació, la convivència i la reparació comunitària.
El Programa de mesures alternatives educatives a la incoació d’un procediment sancionador té com a base la formalització de la demana de manera personal per poder acollir-se des de la voluntarietat, i així assumir els fets, els objectius i les accions proposades a realitzar i el compromís cívic de cara a la ciutat.
L’objectiu és treballar de manera personalitzada a partir dels fets i circumstancies reals i quotidianes de cada persona, perquè aquesta MAESA esdevingui útil i sigui un aprenentatge significatiu, preventiu i educatiu especialment pels joves.

0 Comments:

Post a Comment